Verzending

Tarra heeft meestal de laagste verzendkosten van Nederland als u een vergelijk maakt met andere aanbieders van verpakkingen en verpakkingsmateriaal.

De verzendkosten verschijnen tijdens het afrekenen zodra u een geldig adres heeft opgegeven.

Vanaf een bepaald orderbedrag exclusief BTW, hoeft u geen bijdrage in de verzendkosten te betalen.

De afhandeling van de bestelling gaat van maandag t/m vrijdag als volgt: bestellingen die wij tot 15.00 uur ontvangen worden nog dezelfde dag verstuurd.

Bestellingen die we na vrijdagmiddag 15.00 uur ontvangen, zijn maandag verzendklaar.

Levering en levertijd

Wij zullen altijd al het mogelijke in het werk stellen om uw order zo snel mogelijk bij u af te leveren. Het transport van uw bestelling besteden we uit aan betrouwbare, professionele partijen zoals o.a. DPD, DHL en Postnl.

Deze partijen zijn verantwoordelijk voor een stipte en nette levering. De meeste artikelen (99,9%) hebben we op voorraad. Die artikelen worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Als uw bestelling langer op zich laat wachten dan u gewend bent, kunt u het beste direct contact opnemen met de vervoerder. Zo heeft u het snelst de meest actuele informatie over uw zending.

Ook als uw zending beschadigd is, raden wij u aan direct contact te zoeken met de vervoerder omdat deze er  uiteindelijk verantwoordelijkheid voor is dat de artikelen onbeschadigd de bestemming bereiken.

Belangrijk: Controleer in ieder geval uw bestelling direct bij ontvangst samen met degene die de zending aflevert. Teken direct bezwaar aan of weiger uw zending als:
- u een beschadiging ziet;
- de zending niet compleet is;
- u een andere reden heeft om de zending niet te accpeteren.

Het is heel lastig om nog verhaal te halen bij de vervoerder als u eenmaal getekend heeft voor een goede ontvangst.

Betaling

U kunt bij Tarra op bijna alle mogelijke manieren betalen; ook achteraf ('op rekening').

Als wij (een deel van) uw betaling terugstorten, gebeurt dat via de Payment Service Provider (PSP).

We hebben een overeenkomst met een PSP die betalingen meestal binnen enkele dagen terugstort. Heeft u na een week nog geen bedrag op uw rekening ontvangen, neem dan even contact op via het contactformulier.

Vermeld bij correspondentie alstublieft altijd het ordernummer én het factuurnummer en bij voorkeur ook de datum van de bestelling.

Betalingskosten

U heeft altijd tenminste één gratis betaalmethode tot uw beschikking. Voor enkele betaalmethodes rekenen we de kosten die wij in rekening gebracht krijgen 1-op1 door.

Of een betaalmethode iets kost en zo ja hoeveel, ziet u direct als de methode aan klikt.